23 augusti 2012

Update.

Här händer det och sker mycket men inte på bloggen däremot.

Nästa vecka blir det säkert andra bullar. Imorgon går jag nämligen tyvärr min sista schemlagda jobbdag. Det känns faktiskt sorgligt. För varenda vikarie som slutat de sista veckorna så lämnas ett tomrum, jag tycker så oerhört mycket om både vikarierna och ordinarie personal och jag saknar dem allihopa. Jag måste nog säga att det är den trevligaste arbetsplatsen med den roligaste personalen jag jobbat på nånsin!

Jag är ju fortfarande timanställd, men då vi under sommaren tappat mycket folk så finns just nu redan för många fastanställda - vi får "hoppas" att Djupviken får fler oldies som behöver hjälp helt enkelt.

När man trivs så bra så går sommaren dessutom väldigt fort, hipsvips är det höst igen :(

Sen läser jag faktiskt kommentarer, men då jag inte öppnat datorn på hela sommaren så har jag inte kunnat svara - tack så mycket iallafall! <3

Synes snart!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Inga kommentarer: