28 augusti 2012

Nytt jobb!


Ja, jag hade just tänkt att ta upp min efterlängtade sömnad som legat på is hela sommaren. Givetvis hann jag bara vara ledig en dag & tänka just detta innan det lades på is igen.

Som sagt så har min grupp mindre att göra nu så där finns det inga direkta vikariat längre. Dock ringde förmedlingen idag & ville skicka mig till ett annat område där det sades finnas "hur mycket jobb som helst". Så, imorgon åker jag mot ett annat håll & till en helt ny grupp.

Lite nervöst är det allt. Det är alltid jobbigt att komma ny till en grupp med ny personal, nya brukare, ny dynamik & andra arbetssätt. Jag hoppas de är trevliga iaf, det är ju det viktigaste.

Känns förstås skönt att veta att jag får fortsätta jobba för nu har man ju vant sig vid lönen & framförallt så kanske man slipper hänga dygnet runt på den alltid förhatliga arbetsförmedlingen.

Sen var vi hos ögondoktorn idag. Junis syn är fortsatt nedsatt & det går tydligen åt fel håll, den borde blivit bättre än vad den är tydligen, men den blir som sagt tydligen bara sämre. Nu ska hon sövas & magnetröntgas för att kolla att det inte är något fel på hjärnan?!

Ja, jag fattar ingenting. Jag trodde att ett synfel bara var ett synfel, men nu har de gjort mig oroad också. De säger ju aldrig nåt riktigt till en heller de där doktorerna.

2 kommentarer:

Erika Lundgren sa...

Cash is king och grattis till nya jobbet men... Juni?! Wth? Hjärnan?

Låter ju råläskigt :(. Var de tvungna att säga så? Kunde de inte bara dra nån vals om att det är en standardgrej man gör på barn med synfel. Huuu, jag gillar inte skrämselinformation när man inte vet nåt mer. Vi håller alla våra tummar för Junilicious.

Kisses!

Fia sa...

Här hålls tummarna för fina juni också.. Hårt som tusan å nog fan ska det gå bra?!

Love U!