06 augusti 2012

Izzy.

Saknaden efter den förlorade sonen Ozzy blev för stor - ikväll flyttade Izzy (döpt efter Stradlin) hit...

Hunden Ozzy bor hos mormor och morfar på heltid. Tyvärr mådde han inte bra längre när barnen kom till familjen, han blev alldeles för stressad och hade svårt att acceptera att han inte var prio ett längre.

Vi saknar honom hela tiden och både jag och Baby har varit rörande överens om att barnen skall växa upp med djur. Vi är båda kattmänniskor men allergirisken har hållt oss ifrån - tills nu.

Vi måste ju testa för att veta om det går. Skulle det barka totalt åt skogen så får vi hitta en lösning då - den dagen, den sorgen!

Välkommen till familjen Izzy!
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 kommentarer:

Linda sa...

Åh, vad jag håller tummarna att det går bra! Katter är härliga! Jag klurar på en masterplan hur jag ska kunna övertala maken att skaffa en till... :-D

Den där pallen du letade efter... den är som bortblåst. Mamma har rotat på vinden och allt men ingen av oss minns var den tog vägen. Konstigt nog. Hur tappar man bort en stor metallpall/liten stege/trapp?!

Retrophilia sa...

Tråkigt att vara utan djur. Mår Ozzy bättre idag? Läste att han fick epilepsi-liknande anfall förut.
Hoppas det går bra med katten!

Fia sa...

Men gud sååå söt! Hoppas det går vägen!

Sen det här med hotellet.. Inga problemas! :D Lika glad jag för att jag hittade det, ren lyckträff! :) Men om ni vill bjuda på en öl under helgen så visst, är inte den som är den ;)

Puss! ses snart!