23 juli 2012

Pallklassikern från Awab.

(lånad bild från Google)
Jag har alltid velat ha en sådan här kökspall. Den ska vara i krom & i princip i vilken färg som helst, skick är inte så noga, en sånhär klassiker är ju självklart nött hursom. Den är tillverkad av Awab & varenda unge i min ålder har nog suttit & stått på en sådan här i vår barndom. Förutom att fungera perfekt som sittplats så är den grym i köket för sådana som mig som är ganska korta.

Jag vet att de finns på Tradera då & då, men jag tänker slänga ut en efterlysning här först då jag inte känner för att betala massa frakt osv om det går att undvika.

Viktigt är dock att den INTE är restaurerad, som ni vet så hatar jag gamla saker som folk förstör genom att byta en klassisk matta mot nån trendig marimekkoplast på istället. En "fixad" pall betalar jag ingenting för, en oförstörd pall kan jag däremot betala bra för.

Så, har ni någon till övers eller vet någon som vill sälja så HIT ME!
johanna@hogdahl.de

4 kommentarer:

Linda sa...

Men gud, vi har en sån - OM vi inte slängde den när vi flyttade för den var repig, full med fläckar... Jag ska höra med mamma. Jag vet att vi inte tog med den hit iaf men hon kanske har kvar den.

OM den finns kvar kan du få den. Men frakt slipper du nog inte undan om ni inte har vägarna förbi Grums. :-D

Anonym sa...

Har du frågat Lollo om hon har kver sin pall...? kram Mamma

Green Ivy sa...

adidas nmd runner
Cheap Christian Louboutin
cheap true religion outlet
true religion jeans
Pandora Bracelet
Salvatore Ferragamo Shoes
The North Face Outlet
Polo Ralph Lauren
Kate spade outlet online
Ray Ban outlet

chenlili sa...

uggs canada
pandora charms
michael kors outlet
michael kors outlet
fitflops sale
kate spade outlet
canada goose jackets
christian louboutin
ralph lauren uk
coach factory outlet
shenyuhang20180531