08 juli 2012

Kittys äventyr i Uppsala.

Efter en resa med taxi, tåg & flyg så sov de först en natt på hotell. Dock blev det tidig uppstigning då hon skulle vara på sjukhuset 06.45 nästkommande dag, ingen hotellfrukost alltså - typiskt! Här är hon nyss inkommen på "sitt" rum. Emblaplåster på händerna i vanlig ordning.
Efter ett bad på sjukhuset så fick hon på sig en klassisk sjukhusrock. Medan hon låg där & väntade på sin tur så ringde hon till sin ömma moder & snackade lite allmänt om dagen. Förmodligen ganska hungrig då hon inte fått äta något sedan kvällsfikat kvällen före.
Sen blev det blå nätmössa på & dags för narkos med efterföljande operation. Hon blev sövd med en spruta medan Baby var i rummet, men sedan fick han gå ut i väntrummet & våndas.
Sen var det dags för uppvak & då hade Gaken också en blå mössa för att visa sitt stöd. Hon vaknade ganska snabbt till & fick direkt en Piggelin i handen att snaska på. Hon var tydligen på väldigt gott humör för ovanlighetens skull, en nyvaken Kitty brukar annars vara lite svår att tas med.
Väldigt glad som sagt, kan dock bero en del på morfinet hon fått också. Baby tyckte att hon blev ganska hög där en stund.
Då allt gått enligt planerna så fick de fara hem efter några timmar. De blev en ganska lång promenad & Kitty gick hela vägen själv genom Uppsala. Här stannade de till vid en välbesökt fågelsjö & en annan besökare förbarmade sig över Kittyhawk & gav henne en fralla att mata änderna med. Mycket uppskattat!

Sen var de hemma redan kl 18 på kvällen, så allt gick snabbt & smärtfritt! Nu är det tydligen 80% chans att operationen lyckats så nu får vi bara hålla tummarna till nästa kontraströntgen.

Med tanke på mitt dåliga lokalsinne & brist på erfarenhet inom lokaltrafik så är jag oerhört tacksam över att Baby åkte iväg med vårat hjärta. Jag hade bara stressat upp mig genom att behöva tänka på tågstationer & flygplatser så jag hade inte alls kunnat ägna mig åt Kitty som jag skulle måstat göra. Tack Baby <31 kommentar:

Bella sa...

Skönt höra det gick bra med operationen, håller tummarna hon slipper fler bekymmer.

Vi kommer gärna på Junis kalas förresten, hojta till när det blir av :)