01 juli 2012

Inköp & totalångest.

Nån inredningslust har jag inte just nu, men lite pyssel kan jag ströja mig med under tiden jag gör upp planer. Klickade hem lite schnyggheter...

Jag har planer på att tapetsera om byråerna som flickorna har i sina respektive rum. Lite mixat & missmatchat förstås, barnrum ska vara färgglatt mönstrade tycker jag. Då jag har fling för allt färgglatt & allt mönstrat så har jag svårt att tänka i färgmatchning, men tricket med att inreda med sånt här är att missmatcha så mycket att det blir en röd tråd = rätt. Vi får se hur det går, men innan rummen är klara så kommer de då inte att vara stela & tråkiga åtminstone.
Tänkte inte köpa något tyg då jag istället ska sälja av de tyger jag inte fått den där "kopplingen" till. För så är det, vissa älskar man & de törs man bara klappa lite på för humörets skull, andra är snygga men de törs man klippa i & sen finns de där tygerna som kan vara snygga men som man inte känner någonting för - sånt ryker! Kunde dock inte motstå två FQs, en tygoholic är inte så lättbotad...Så fort jag får tid & lust så är förstås mina mycket långdragna planer att sy ett lapptäcke var till tjejerna - har tänkt sedan Juni var i magen, men snart ska det väl påbörjas.
Sen fullkomligt ÄLSKAR jag ju Mr Men & Little Miss & då kunde jag inte bara låta denna tapet gå mig förbi. Tänker göra en tavla av den. Nostalgi!
Smurfarna fick också följa med, men om de stannar eller flyttar vidare får vi se. Har aldrig varit nåt smurf-fan men den kan göra sig som tavla i lekrummet eventuellt.

Allt från underbara JunetteBay förstås.

Sen bjöd jag på en lampa på Tradera idag. Har velat ha en sådan i flera år & bara väntat på att rätt färg skulle dyka upp. Ångrar mig såhär i efterhand att jag inte budade liiiite till utan istället för att ge upp. Priset blev högt för min del, men jag vet att det ändå bara var en tredjedel av vad dessa lampor går för på auktionsfirmor etc. Dessutom var det i denna ovanliga färg som jag väntat så länge på & ovanliga saker går ju ännu dyrare förstås.

Just nu grämmer jag ihjäl mig. IHJÄL MIG. Jag ser ingen framtid i att en liknande ska dyka upp någonsin mer igen. Förbannar mig själv & min dumsnålhet.


Inga kommentarer: