08 juni 2012

Zombiefrossa.

Jag är väldigt mörkrädd & hatar verkligen att gå ner i källare. Av någon konstig anledning älskar jag ju däremot allting med zombies, men nu har allt mitt zombietittande lett till att min källarskräck bara blivit värre. När en zombie-epidemi bryter ut så kan man med säkerhet alltid hitta någon instängd irrande zombie i källaren. Finns de zombies så finns de garanterat åtminstone en hungrig i mörkret därbakom de låsta källardörrarna. 
Nu när jag jobbar på hemtjänsten så ska det ju förstås tvättas lite här & där, både i privata hus & i hyreshus. Gemensamt är förstås att de flesta har tvättstugan i källaren. Just i hyreshusen så är det såna här jättelånga korridorer med dörrar & öppningar kors & tvärs & just de varianterna är väldigt skrämmande.
Dessa korridorer är som hämtade från spel som Resident Evil, Silent Hill etc & de ger mig en enorm zombiefrossa. Jag springer ofta allt jag kan & ifall korridorslampan har stängts när jag kommer ut från tvättstugan så får jag panik innan jag lyckas hitta någon ljusknapp. Jag är alltid beredd med rätt nyckel i handen ifall det skulle bli brådskande att ta sig ut från en zombieattack & jag vänder aldrig ryggen till, speciellt inte upp för trappan! Uppför trappan springer jag givetvis allt jag kan medan jag tittar bakåt.

Skulle det nu komma en zombie-epidemi så kan man åtminstone säga att jag är väl förberedd & ger mig själv ganska goda överlevnadschanser. Jag är ju, till skillnad från de flesta, alltid redo!

4 kommentarer:

Ullis sa...

Fy faan!!! Jag kan se alla filmer utom zombiefilmer. Vet inte varför jag är så rädd för dem o det blir bara värre ju äldre jag blir. Blev t.o.m alldeles yrslig o vit i ansiktet när Mattias lurade mig att se en sån film för nåt år sedan. Hahahaha!!! Läste att det finns kurser i hur man överlever en zombieattack, kanske vore nåt för oss?! :)

myhsan sa...

Ja alltså mörker är vidrigt. Vet inte riktigt vad jag är rädd för men zombies är det nog inte. Far åt fan med dem där långa gångarna till tvättstugorna iaf =( lika traumatiskt varje gång... saknar inte!!

Linda sa...

Hahaha, nu kissade jag nästan på mig! "Jag är ju alltid redo..." jo, men det låter ju.... helt sunt. :-D

A-L sa...

Ha ha ha! Jag håller med dig till fullo Hanna, känner verkligen igen mig!