05 juni 2012

Tvättstugan.

Vi hade ingen ström alls i kameran men jag lyckades få till tre bilder innan den la ner. Att få den återupplivad nu är svårt då batteriladdaren ligger i någon låda nånstans här i Piteå. Jag kunde alltså inte ställa in inställningarna så färgerna & kvalitén stämmer inte så bra överens. Kom på i efterhand att jag kanske kunde dragit upp ljuset på dimmern innan jag fotade ;)
Den vita dörren till höger är ut till hallen. Här ser ni ett duschutrymme, bastun med det lilla fönstret & en förvaringsgarderob med trådkorgar. Trådkorgar är suveräna om man vill rymma mycket har jag märkt!
Från en annan vinkel ser man tvättmaskin & torktumlare,klädbänk & hyllor. Till tvätten använder vi Ikeas stapelbara återvinningstunnor som vi märkt med olika gradtal etc. En tunna ryms precis i en maskin så det är mycket praktiskt.
Färgmässigt kanske den här bilden stämmer bäst överens? Tja, jag vet inte. Här är iaf en handdukstork, handfat & förvaringsskåp. Det är inbyggda spots & dimmer i taket & härlig golvvärme. Det var kortfattat en 360 i tvättstugan!

Den är faktiskt mycket finare på riktigt än på kort. Tvättstugan var förövrigt en stor anledning till att jag förälskade mig i huset, som småbarnsmamma har jag drömt om en fräsch & rymlig tvättstuga som jag kan hänga i medan jag viker alla dessa triljoners små, små plagg. Minst sagt ett bra uppsving från den mögliga & dammiga källartvättstugan vi använt de senaste 9 månaderna^^

Nu är den dock, precis som allt annat här, ännu oinredd. Lustigt är att vi redan efter bara 5 dagar på forellgatan är betydligt mer installerade här än vad vi någonsin var efter 9 månader i läggan. Vi stormtrivs! Har fortfarande kvar lite saker att flytta & en lägga att städa, men vi är snart klara.


5 kommentarer:

Fia sa...

Tusan vad härligt att ni redan trivs så bra! Måste verkligen försöka få lite ledigt å åka uppöver å hälsa på er.. Det är tamme tusan bedrövligt att jag inte varit upp än!

Linda sa...

Åhhåå, vilken orgasmisk tvättstuga! Förstår att det var en anledning. Samma här, tvättstuga plus en fantastisk lekstuga. :-D

Bella sa...

Jo de har stängt då, jag frågade enbart för att hon fyller år och trodde bara hon inte fick gå torsdag pga sommarlovet börjat då men tydligen planeringsdag så då håller de stängt.
Är själv sämst på se lappar med info som de hänger upp ;)

Var så lite så, om jag/vi inte skulle vara hemma är det bara dumpa i postlådan.
Annars får ni mer än gärna hälsa på nästa torsdag då Nova fyller år :)

Hanna sa...

Fia, det är minst lika skamligt att jag inte tagit mig ner! Men, förr eller senare har vi båda tid, jag saknar dig otrooooligt mycket - du är bäst!

Linda, vi har tyvärr ingen plats för en lekstuga, men vi får trösta oss med att vi har en lekpark, om än halvkass, 2 meter bakom huset. Dock ska jag försöka hitta mig en lekstuga också ;)

Bella, om vi är lediga så kommer vi säkerligen förbi, jag är inte svårbjudd på tårta kan jag säga...

Yaro Gabriel sa...

www1004
salomon shoes
skechers shoes
basketballl shoes
nike blazers
issey miyake
canada goose jackets
hugo boss
louboutin shoes
louboutin shoes
moncler outlet