28 juni 2012

Tjejdag på schtan.

Jag & Junilicious tog en tjejdag på stan idag innan jag börjar jobba. Det är rea överallt, men Cubus tog priset - kolla kvittot! Sen köpte vi en muminklänning till lillasysters hemkomst & en superhjältetischa till storasyster.

Köpte mest huvtröjor/koftor åt Juni då hon vuxit så mycket, men även ett par jeans åt mig själv. Dock orkade jag inte testa utan tog size 36, givetvis var de lite för stora. Det är inte så jäkla kul med en matchvikt på 51 kg som jag har nu, jag väger lika mycket nu som när jag var 15 år.

Det är helt sjukt, men jag tappar vikt utan att göra nåt alls och utan att ens vilja. Dock mår jag förträffligt bra och äter som vanligt allt och närsomhelst så allt är i ordning.

Det är lika kul för en smal att tappa vikt som för en tjock att öka vikt iaf.
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 kommentar:

Erika Lundgren sa...

Haha, humor. Vi kommer att vara gammkärringarna vid bag-in-boxen. Den ena mager och senig och den andra tjock och dallrig. Well, well. Varför klaga, än så länge är man ju frisk iaf. Hoppas att Kitty kryar på sig snabbt och att ni slipper elände på den fronten i framtiden.

Kramkram och ses snart hoppas jag!