12 juni 2012

Reprisen levererar.

Idag så drog jag iväg på Reprisen på lunchen. Jag var ute efter något att ställa akvariet på, men kom istället hem med en härligt blå byrå. Just nu är tjejernas sovrum väldigt tomma & en byrå i rätt stuk är alltid bra att ha tillsvidare. Jag tänkte köpa en ännu finare byrå också som var i klarrött, men knopparna flög sönder när jag kollade den & då jag ändå inte skulle rymma den i bilen så lämnade jag kvar den. En byrå för 30 kr är ju inte så mycket att fundera på annars.
Ännu gladare blev jag hemma då jag öppnade den & såg den underbara 70-tals vaxduken som de inrett den med. Bara den överraskningen var ju värd 30 spänn!
Sen blev det en klassisk sänglampa till minstingen också för en ynka 10:a - ett riktigt fynd!

Ett välbehövligt fynd var dessutom en barnpall till handfatet, att den dessutom råkade vara i orange plast är ju sånt som får igång mig totalt.


En bra lunch helt enkelt! (dock glömde jag totalt att besöka handelsträdgården vilket var min plan från början)


1 kommentar:

Retrophilia sa...

Vilken fin byrå för bara 30 spänn! Vilket fynd! Söt lampa också.
Sv: Vad tråkigt att du gav bort dem! Hade du många?