17 juni 2012

Om helgen.

I helgen var planen att vi skulle dra på Luleå Pride & kolla på paraden. Jag har alltid velat åka på Pride & då tipsade min arbetskompis om helgens tillställning som jag totalt hade missat. Senast i mars var det vinterpride här i Piteå, men de hade tydligen lagt ner det nu enligt henne. Tyvärr hade vi så mycket annat att göra att vi missade Luleåtrippen men jag får ta igen det nästa år. Typiskt!

Annars har vi mest packat upp flyttgrejer & varit på Novas 4-årskalas.Vi har sågat ner grenar från träden på tomten & jordgubbarna kom i jord, dock kom de upp igen då Kitty Destroyern bestämde sig för sin vanliga förstörelse.

Jag var i mkt dåligt skick när jag gick till doktorn & han sa att jag fått någon form av blodansamling som kunde ta veckor/månader att få ordning på. Dock är det mycket bättre nu då jag varit helgledig & inte ansträngt benet i onödan, men jag får direkt ont om jag bär barnen eller kör bil. Nu har då både fot & ben svullnat också, men jag hoppas jag är på bättringsvägen.

1 kommentar:

Linda sa...

Det håller vi tummarna för, att du är på bättringsvägen alltså!

Sv: Men skit också. Om du inte vet, vem ska jag då fråga! :-D