27 juni 2012

Kitty 2 år & Midsommar.

Givetvis samlades familjen för att väcka födelsedagsbarnet med ett sängpaket. Hon var svårväckt så vi fick sjunga en stund.
Nyvaken men nöjd över legotraktorn. Vi kom över ett jätteparti med billigt lego på Blocket som vi delat upp till brudarnas födelsedagar så i år blev det väldigt mycket lego.
Hon ville förstås ha en "Gaken"-tårta, dvs Pingu. Baby bakade en klassisk Brittatårta & jag garnerade den. Satte även på några ljus & då blev den faktiskt riktigt fin. (Det står "hawkn" förresten, grädden gör att det ser ut som ett K)

Sen älskar hon Mumin så jag köpte 6 st jättefina muminfigurer. Sen fick hon fler saker också men jag kommer inte ihåg allt. 
Jo, Junilicious älskar ju att posera av någon okänd anledning. Jag tog en hel bildserie i vanlig ordning & nog märks det att lillasyster börjat anamma också. (Nästan utklassning!)
Storasyster har hår som till & med fascinerar mig emellanåt. Sjukt lockigt! Hon kommer nog bli galen när hon blir äldre.
När jag flyttade till Piteå hade jag aldrig sett en igelkott förr, men nu är det vardag även om jag fortfarande tycker det är exotiskt.  
Släkten kom på tårtkalas & eftersom vi blivit med ett underbart uterum så spenderades hela dagen här.
 ...fast först åt vi sill förstås! Det var ju helt vansinnigt fint väder.
Lilla Isabella var också här & förgyllde våran dag. Man vill bara äta upp henne & nånstans önskade jag att hon blev kvarglömd så jag kunde få bebismysa hela kvällen.
Senare fick vi nya gäster, vi hade en "vi-som-inte-orkar-bry-oss-om-midsommarfester-fest". Vi grillade & surrade men själv la jag mig 22.30 av total utmattning.

Sen hängde vi mest i lekparken härbakom & gungade, lekte & plockade blommor. En sjukt soft midsommar/födelsedag som vi alla var riktigt nöjda med. Eftersom jag höll i kameran så hamnar jag mycket sällan på kort själv :)

1 kommentar:

Maja sa...

Ser härligt ut. :)

Kan du mejla mig när d user detta?
kladermyss[at]yahoo.com