03 juni 2012

Forellgatan 23.

I fredags fick vi äntligen börja köra flyttlasset från stan till djupviken & vi var så duktiga att vi redan på fredagkväll kunde flytta in & sova första natten. Hela helgen har alltså gått åt till att köra stan-djupviken med saker, men nu börjar vi ha väldigt tomt i läggan faktiskt.

Vi trivs iaf redan skitbra & vi är SÅ jäkla nöjda över vårat köp! Ungarna uppskattar lekparken på baksidan & vi föräldrar uppskattar att vi har uppsikt över lekparken från vardagsrumssoffan. Vi har inte hunnit inviga bastun ännu, men tjejerna tog ett dopp i bubbelbadet innan de la sig ikväll & de gav badet MVG.

Imorgon är det som vanligt jobb som gäller för mig medan Baby tar Kitty till Sunderbyn för nån magnetröntgen eller var det är. Vi hoppas att det går bra för henne! <3

Jag ska bli duktigare på att uppdatera förhoppningsvis, men telefonen är fortfarande på lagning & jag är lite slö på att ta kort med kameran & sen öppna upp datan...man är bortskämd med tekniken helt klart!

4 kommentarer:

Linda sa...

Bubbelbad och bastu.... Jag vill ju se kort!

Ewa sa...

Men fasen va skönt för er!! Krama tjejerna från mig.

Gudrun sa...

Men så härligt att ni nu äntligen fått flytta in i ert fina hus. Hade jag varit där så hade jag ju kunnat hjälpa till med nåt men de få bli nån annan gång. Lycka till nu. Kram på er alla.
Moster G

Hanna sa...

Ja, har ni vägarna förbi Piteå så är förstås alla välkomna på bastu & öl - vi får kanske ta en släktträff här framöver! :D