27 juni 2012

Den ömma modern.

Efter jobbet idag blev det lite stress, Baby & Kitty åkte nämligen nyss mot Uppsala. Hade förstås velat följa med men det var både svårt att få ledigt från jobbet och framförallt dyrt. Resan skulle kostat oss minst tvåtusen "i onödan" om jag följt.

Men oj vad jag våndas, är nog mest nervös av oss alla. När jag stängt dörren och taxin åkt så grät jag några förtvivlade tårar innan jag samlade ihop mig och försökte tänka på att detta är en "rutingrej".

Operation 06.45 imorgon, hoppas att allt går som det ska. Jag älskar dig så oerhört min Kittyhawk <3
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja usch... jag kommer ihåg de gånger du Johanna blev OP. Jag följde med en gång men pappa Pelle följe med till uppvakningen, andra gånger valde jag att stanna hemma. Varför då frågar man sig? Jo jag blev alldeles för orolig över mitt barn som kunde smitta av sig. Pappa Pelle tog det bättre och mer klarsynt.
Tusen kramar till lilla Kitty från mormor o morfar

Hanna sa...

Ja, det är precis så det är. Det är tur att Baby är den lugna & stabila, jag stressar bara upp mig runt alltikring också & så blir det ännu värre. Flyg/buss/taxi/hotell/sjukhus/operation, det är för mycket för mig att hantera :)

Ska hälsa Kittyhawkn från er!

Linda sa...

Åh, klart du är orolig! Men det går så klart bra och snart är de hemma igen! Jag håller tummarna!