11 maj 2012

Update.

Hade glömt hur det är att arbeta heltid med två barn och är därför helt slut nu under inlärningsfasen.

Vi kliver upp senast 6.30, barnen är på dagis runt 7.20 och 7.30 börjar jag vanligtvis jobba.

Kl 16 är jobbet slut, vi hämtar på dagis medan vi berömmer teckningar och andra verk som gjorts under dagen. Runt 16.30 är vi hemma, skyndar ihop en vettig middag som ska vara klar innan 17 helst för annars blir situationen ohållbar.

Sen hinner man bara äta och dricka kaffe för sen är klockan plötsligt 18.30 och då är det kvällsfika och nattning strax efter 19. Juni somnar direkt, men Kitty är nattuggla och kan vara vaken 2-3 timmar och iochmed att tjejerna delar rum så sover ingen av dem förrän sent.

Nej, inte hinner man mycket utöver att äta, diska och sova just nu, men snart har vi helg!

Fia lurade mig till den nya ploppsmaken med gelehallon - ganska bra!

Nu lunchkaffe.
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 kommentar:

Ea sa...

Ganska äcklig säger jag. Huuuu för jordgubbar och hallon i choklad men det var inte det jag skulle säga utan det verkar som att jag kommer att bo på havsbadet så jag vetefan om jag hinner ta mig in till er men vi får väl se :).