27 maj 2012

Sommarsol.

Det har ju varit högsommarvärme nu i ett par dagar & på fredagskväll drog vi först en snabbis till Skellefteå för att kolla på travet, Caviaren sprang & det blev en liten prispeng. Jag är inte alls intresserad av trav, men såg det som en "familjeutflykt". 

I Lördags drog vi till Badhusparken & stannade där i princip hela dagen. Parken är grymt fräsch & har en jättestor & väl underhållen lekpark så där kan ungarna hänga hela dagen utan större ansträngning.
Eftersom det var så fint väder så var det förstås packat med folk & ungar, men sånt gör ju att det bara blir ännu roligare förstås. Juni är supersocial & finner alltid nya vänner att leka med & jag som mamma har träffat många andra morsor att prata med när ungarna är upptagna med rutschbanorna.
Populärast hos ungarna är förstås gungorna, givetvis är det de minst populära hos föräldrarna. Gungor betyder att man måste dra arslet från slackerbänken (& det eventuella sällskapet man nyss träffat) & hjälpa med farten. Dock har jag nu blivit rutinerad & gungar båda samtidigt utan att röra mig från centrum.
Sen åt vi både pizza & kulglass & var ute på långpromenad där vi passerade flera andra fina parker. Piteå är helt klart en underbar sommarstad & det är mycket lätt att trivas här tycker jag. Juni har av någon oförklarlig anledning ett väldigt stort intresse för posering & ibland måste jag ta långa bildserier då hon vill visa upp alla sina moves. På kortet så var det en session där hon försökte lära upp Kitty & Kitty som alltid kopierar Juni i precis allt gör givetvis som hon blir tillsagd.
Efter att ha sett gårdagens schlager så drog vi till svärisarna idag för att grilla på morsdag. Vi hade turen att minikusinen kom förbi & jag hade ännu mer tur som fick hålla i denna fina skapelse, det är inte annat än att jag nästan blir en aning sugen på en liten igen - så gullat´!
Jag var trött efter schlagerhänget så jag satt mest i en stol & passade på att ungarna inte skulle springa ut på vägen. Just nu bekymrar jag mig inte över att läggan är ett kaos & tvättkorgarna är överfulla, vi flyttar på fredag så I don´t give a damn! Det är denna inställning som gör att jag obekymrat bara kan njuta i solen.
Medan Baby grillade så var ungarna lika slackiga som jag. Denna slackerhelg i sol var efterlängtad & då vi nu flyttar på fredag så är humöret på absolut topp - veckan kan inte gå snabbt nog! Bara det att jag blir med disk-/tvättmaskin igen gör att jag känner för att ge alla jag träffar en stor varm kram - just nu är jag bara så tacksam för allt som händer i mitt liv just nu.

1 kommentar:

Marie sa...

Det ska bli så jäkla spännande att få se huset och inflyttningen! Måste kännas helt fantastiskt. Sen låter det som att suget kommer vinna över dig så när ni kommit i ordning kanske det blir en liten....MYYYYS! ;)