12 maj 2012

Problem vs Tröst.

Jag måste leta frisör och klänning till bröllopet men åtminstone klänningen går det inte bra med. Har finkammat stan utan resultat och inte hunnit leta på nätet ens, jag hoppas veckan bjuder på ett mirakel!

Ett annat mirakel är iaf polkagrisglass för en polkagrisälskare.
Published with Blogger-droid v1.7.4

5 kommentarer:

Bella sa...

Som sagt, du får kika om du vill i min garderob, ifall nått passar är det bara låna :)

Hanna sa...

Jag måste göra det! Kommer förbi nångång u veckan :D

Anonym sa...

http://www.ripleysclothing.co.uk/
Det står att dom har snabba leveranser men jag vet inte hur snabba dom är. Du som gillar både zombies, marvel och polkadots borde ju hitta dig nåt där. dom har ju hell bunny klänningar som jag personligen tycker ä jättefina och bra gjorda, dock lite små i storlekarna.
//Camilla

Bella sa...

Gör det :)

Elin sa...

Om du gillar te kan jag tipsa om polkagris-te. Skiiiiit gott! =)