22 maj 2012

Teknikproblem.

Jag är dålig på att blogga nu eftersom min telefon valt att tjorva & det är ytterst sällan jag öppnar datorn. Telefonen går inte att ladda så jag misstänker att det är batteriet som gått sönder, ska försöka hitta åt kvittot på den så ska jag se om det lönar sig att klaga.

Just nu har jag en gammal fuktskadad telefon som är touchscreen men som mer eller mindre bara funkar om jag slår väldigt hård på den. Det går i princip inte att göra något med den annat än att svara på samtal, eller rättare sagt, hinna se vem som ringer.

Well, ska se om jag hittar några kort att lägga upp senare från diverse events vi vart på sista tiden.

Jag har då fått mitt sommarschema nu & i samma veva så dök sommaren upp här i Piteå, strålande solsken & varmt! Nu ska vi cykla till badhusparken & leka, ska bara packa lite lunch först så vi kan äta ute.

Inga kommentarer: