22 maj 2012

70-tals elefanterna.

De här elefanterna är en stor favorit hos mig, förmodligen för att jag hade dem som barn på tidigt 80-tal. Det här tyget går för otroliga summor på Tradera etc nuförtiden så att vi är många som gillar denna retrotextil är bara att konstatera.

Nu görs de dock i nyproduktion av danska Night & Day, färgerna är gul, brun, blå & lila. Har hört att det ska finnas röd/rosa men det verkar vara den lila som kallas det? Färgerna är en aning förändrade från 70-talet men i stort sett ganska lika, det finns till baby, junior & vuxen.

Vanligtvis är jag inget fan av nyproduktioner MEN detta är ju en favorit & jag som inte har råd att betala flera tusen för ett begagnat juniorpåslakan tycker det är kul att de kommer tillbaka!

Exempelvis HÄR kan man se färger, jag saknar dock den röda varianten även om gul är min barndomsfavorit.

Inga kommentarer: