29 maj 2012

32.

Idag fyllde jag faktiskt 32 år, men det hade till & med jag själv glömt bort. Jag har inte födelsedagen inskriven på facebook så inte ens fejjan kunde påminna mig. Eftersom jag var ledig idag så kunde jag inte bjuda på tårta på jobbet så istället blev det flyttpackning & jobb med bråkiga barn hela dagen.

Önskade mig ingenting förutom en prenumeration på Family Living & det skulle Baby fixa. Av barnen önskade jag mig "snälla barn" men de verkade de tycka var en dålig present så jag fick en puss&kram av båda istället.

Så, ett år närmare 40 men fortfarande bara 25 i sinnet!

4 kommentarer:

Bella sa...

25 i sinnet OCH utseendet :) Grattis bruden!

Linda sa...

Ja, shit, du ser inte ut att vara en dag äldre än 25 heller! Grattis i efterskott då!

Retrophilia sa...

Grattis Grattis!! Håller med föregående, man kan inte tro att du är äldre än 25! :)

Hanna sa...

Tackar, tackar på er! Ingen ålderskris ännu i sikte heller :)