04 april 2012

Snor & titta på gamlingar.

Ett vanligt eftermiddagsmys i soffan för att smälta maten. Juni gick på högvarv & agerade storyteller, vi fick höra många, många, långa sagor & alla hade de gemensamt att karaktären vargen var med.

Alla Högdahlstjejer är jättesnoriga, men ungarna var tillräckligt friska för att husera på dagis idag. De var påskkärringar & hade "varit & tittat på gamlingar" enligt Juni, dvs, de hade sjungt på ålderdomshemmet. Nu är de lediga hela nästa vecka så då blir det fullt upp i vanlig ordning.

Påsken spenderas till stor del i Vilhelmina. Vi kommer inte att äta ägg & vara speciellt trevliga då vi måste fortsätta flytta ur huset, men ett besök till en nykommen tremening är högt prioriterat. Finaste AnnaLena har kläckt ur sig en liten pajk igen & den måste vi ju dit & syna förstås!

Sen lurade Ea på mig Instagram & precis som det var när jag började med Facebook är det nu; jag fattar ingenting. Vad ska man göra? Måste efterlysa en läroplan tror jag. Förmodligen blir det som twitter, jag signar upp men fattar inte poängen. Nåväl, just nu är jag där iaf & jag heter johannahogdahl. Hur hittade du åt mig Ea förresten? Det var ett mystery tycker jag...

2 kommentarer:

Linda sa...

"varit och tittat på gamlingar" - vilka spännande utflykter de gör med barnen hos er! :-D

Ea sa...

Du började ju följa mig först? Jag fick ju en notis om det och kunde följa dig för så va're väl? :)