16 april 2012

Lady Gaga & annan musik.


Idag drog vi på stan en sväng men imorgon är det äntligen dagis igen - den dagisfria påsken var lång kan jag säga.

På fredag ska jag slåss med ticnet om 5 stycken Lady Gaga-biljetter är det tänkt, jag hoppas det går bra för mig, jag känner pressen!

Tänk förresten va kul om 20 år det kommer att bli. När flickorna börjar upptäcka gammal musik och jag konmer att kunna säga "Han/hon/de har jag sett live!" ...det är många vill jag lova. Många stora giganter och ännu fler mindre. Jag har ju tom sett hur mycket som helst som min far hade velat se, sådant han lyssnade på som ung.

Flickorna kommer att spy av avundsjuka, precis lika mycket som jag gräms över att jag inte ens var född när Woodstock begav sig ;)

Hoppas de ärver vårat musikintresse, då kommer de att få vara med om mycket roligt i sina liv!

Published with Blogger-droid v1.7.4

Inga kommentarer: