23 april 2012

Jobbsituationen.

Beslutet om jobbet blev väldigt enkelt som sagt!
Redan på väg till Luleå var jag till 90% inställd på att ta det jobbet. Jag ska dock erkänna att i det ändå relativt bra väglaget så kände jag att börja pendla där skulle kännas som en mardröm, jag hatar vinterväglag & mörkerkörning. Luleåvägen är fan inte rolig att hänga efter när det är dåligt väder & folk kör som kompletta idioter.

Jag satt & pratade med kunden i över en timme & det kändes jättebra för båda parter. Dock fick jag aldrig riktigt fram hur det var tänkt att jag skulle jobba & när han efteråt ville att vi skulle skriva papper hos chefen så sa jag givetvis att jag inte kunde skriva på något som inte framgått. Plötsligt framgick det då att jag skulle jobba 22 timmar var tredje helg endast - på sommarvik! Det var ju ganska långt ifrån en fast tjänst på 50%. Chefen satt som ett frågetecken & eftersom de utannonserade tjänsterna var två-tre stycken på 50% vardera. Vad var detta för "tjänst" liksom?

Ja, jag tackade iaf för mig & lämnade dem att räta ut sina frågetecken mellan varandra på tu man hand. Nånstans i mig kändes det ändå ganska bra för mig då jag faktiskt inte hade någon anledning alls till att ta jobbet.

Så, sommaren får jag spendera på hemtjänsten i Piteå! Minst 75% är det iaf i sommar & sen får jag ju förstås fördelen att hamna på vikarielistan. Jag började idag & det var mycket att ta in med drygt 70 st brukare i mitt område, ska eventuellt få fler områden senare dessutom.


Det är ju både fördel & nackdel med att söka jobb här. Fördel är att ingen vet vem jag är & ingen har förutfattade meningar & nackdelen är samma sak, ingen vet vem jag är & jag har inga kontakter.

Så ett sommarjobb här tackar jag verkligen för & tar emot med öppna armar! Känns skitbra nu rent ut sagt :)

Inga kommentarer: