21 april 2012

Det nya familjelivet anländer.

Baby åkte iväg till Iggesund i onsdags och kom hem igår eftermiddag. Det blev en tidig kväll och imorse blev det tidig uppstigning eftersom han drog iväg på svensexa vid 8.

Så vi tjejer blev uttråkade passade på att städa upp - ja, det gör man ju exakt varje dag, men vi tog veckostädet.

Imorgon efter lunch åker Baby iväg igen och blir borta hela veckan. Timmarna vi setts i helgen kan man räkna på en hand alltså, skittrist!

Själv ska jag jobba måndag och tisdag så det är alltså nu vi får börja träna nya rutiner. Jag har ju inte jobbat sen Kitty föddes så nu får vi mkt nytt att lära planeringsmässigt.

Barn, handling, tvätt, städ, matlagning, disk osv har jag i princip själv ansvarat för i 2 år, nu återstår att se om vi klarar av att dela på allt sånt när vi båda jobbar.

Vi kommer säkerligen glömma bort vem som ska hämta/lämna, det kommer säkerligen vara stökigt hemma och vi kommer förmodligen vara arga allihopa innan middagen är klar då vi säkerligen kommer hem sent.

Spännande! :)
Published with Blogger-droid v1.7.4

1 kommentar:

Linda sa...

Hahaha, förprogrammerat kaos! Äh, det kommer att gå jättebra! Så himla kul, nytt hus, nytt jobb...! (Gissar att du valde det fasta i Luleå.)