20 april 2012

Biljettsläppet till Lady Gaga.

Nej, det blev inga Gaga-biljetter idag - damn it!

Ticnet är ju ett elände, det är ju bara ett lotteri. Jag loggade in i god tid & uppdaterade & så fort jag hamnade i kön så jag behövde inte vänta länge. 3-4 minuter efter biljettsläppet kl.09 så var det redan min tur att boka.

Tror ni det fanns några? Njeeet. Inte en endaste. Kösystemet är så konstigt, det spelar ingen roll hur länge du väntar vad jag förstår, för 10-15 minuter före släppet så nollställer de typ kön & vilken plats du får sen kan bara turen avgöra. Jag hade ju tur i kön, men ändå så var det slut.

Well, trägen må man vara så jag hängde kvar där i typ 20 minuter till & plötsligt genom ett trollslag så fick jag tag i en biljett. Dock behövde jag ju 6 st så det fick vara, egentligen skulle jag väl köpt biljetteländet & sålt den på Tradera men jaja...jag är inte så mycket för såna snabba vägar till extrapengar.

Sen blev jag utkastad & inkastad, utkastad & inkastad, men runt kvart i tio gav jag upp. Biljetterna var som redan slut där några få minuter efter nio, det är ju bara att finna sig i det.

Jag gråter inte, biljetter går ju att få tag på enkelt om man vill, men frågan är vad man är villig att betala bara. Återigen blir jag så förbannad på Sveriges biljettsystem, hur svårt ska det vara att hindra svartabörsföretagen att hamstra på sig säkerligen 75% av alla biljetter?! Såg ni på tv häromdagen så såg ni kanske hur det funkade, bemanningsföretag anställde folk  enbart för "jobbet" att köpa maxantalet biljetter till stora konserter & sedan kan företaget sälja dem vidare till trippla priset eller mer.

Det är så sjukt att det är lagligt! Först & främst ska man införa att inga biljetter får säljas dyrare än till vad det riktiga biljettpriset är & funkar inte det så är det väl inte så jäkla svårt att införa att alla biljetter skall säljas med personnummer & därmed blir varje biljett personlig.

Blä. Vi får se hur det blir, det ryktas iaf om en extrakonsert dagen efter också.

1 kommentar:

rl sa...

Tror aldrig jag lyckats få en biljett hos Ticnet över nätet, det bästa är att ringa.