23 april 2012

Bamarang-shopping.

...samt om en otroligt kul grej jag aldrig berättat för er!
HÄR skrev jag en gång om hur Junis rum skulle bli ungefär, ja, hennes förra rum i det gamla huset då givetvis. Hursom så stod en orange Tamtam-pall högt på önskelistan & idag slog jag till!

Jodå, Bamarang hade ett erbjudande så då kunde jag inte stå emot - har som sagt suktat efter denna klassiker länge. Det stora valet stod dock mellan om jag skulle köpa en transparent-orange eller en helt vanlig orange. Valet föll dock till slut på en vanlig orange, jag vill nämligen inte att det ska bli för "trendigt", jag vill behålla det så anno 1968´ som möjligt. Eller ja, jag köpte faktiskt två, tänkte ha de som hallmöbler, alternativt en var till flickornas rum.

Bamarang har förövrigt jätteroliga & snygga saker, nya grejer varje vecka att hålla utkik efter. Bara för att skryta lite lagomt så har faktiskt jag för några månader sedan blivit tillfrågad om att ha kampanj på Peace of Junkit! Bara glädjen & stoltheten över att bli tillfrågad var dock tillräckligt för mig, som det är i dagsläget så har jag tyvärr inte någon tid alls över för att köra en kampanj med ugglor. 

Det är ju inte som med fabrikstillverkade möbler, grafiska tryck osv, jag gör ju ALLT själv på enbart kvällstid & skulle jag slå ut tidsåtgången med det jag tjänar så är det nästan skrattretande. Massproduktion funkar alltså inte alls just nu tyvärr MEN vad framtiden har i sin låda vet man aldrig. Här har jag ständigt saker på gång som jag faktiskt inte alltid skriver om - det fick ni bevis på alldeles nyss ;-)

Sen vill jag tillägga att inlägget inte alls är sponsrat på nåt sätt, Bamarang är helt enkelt en så fin & bra sida att jag personligen bara vill tipsa er alla om den!

Inga kommentarer: