26 april 2012

Aktuellt.

I veckan har jag fått jobba tre dagar & jag trivs jättebra! Personalen är jättetrevlig & arbetet ganska fritt, dock har jag ju långt ifrån lärt mig allt då jag egentligen bara gått introduktion.

Nej, men det känns bra, jag trivs! Både mamma & barn är glada över att vi får vara ifrån varandra lite & hinna längta efter varandra istället för att gå varandra på nerverna som vi gör nu. Imorgon kommer äntligen Baby hem också! <3 Mmm, efterlängtad man kan jag lova, tur vi har farmor som kunnat rycka in & syta ungarna när jag jobbat kväll.

Morsan & moster är för närvarande så snälla att de håller på att städa ur huset i Vilhelmina åt oss också, nycklarna lämnas över på måndag & sedan är epoken i Vilhelmina över för denna gång. Om ganska precis en månad får vi nycklarna till vårt nya hus & OJOJ så skönt det ska bli att slippa denna lyhörda trea (?) med tvättstuga, obefintlig diskmaskin & alldeles för trångt utrymme för en ganska hetsig familj.

Sen fick jag äntligen även över lite pengar så jag kunde köpa en efterlängtad cykel till Junilicious. Egentligen skulle hon behöva en 16 tums enligt handlarens mätsticka, men jag valde istället att köpa en beggad 12 tums. Anledningen var att hon inte på långa vägar nådde ner till backen på den större & hur ska man kunna lära sig cykla utan stödhjul om man inte når ner med fötterna? Hon får en större när hon lärt sig helt enkelt & så får Kitty ta arvegods som vanligt.

Imorgon skulle jag göra ett nytt försök med att boka Lady Gaga-tickets till extrakonserten, men givetvis blev biljettsläppet framflyttat. Typiskt.

Ang den trista bilden så vill jag bara visa att jag kämpat med att försöka sluta bita på naglarna igen. Det är nästan omöjligt MEN det går framåt som ni ser!

2 kommentarer:

Bella sa...

Ni är så välkomna hit på lek och kaffe. Säg till då det passar så styr vi upp en dejt!

Anonym sa...

Morfar o mormor önskar bild på Junis nya cykel