13 mars 2012

Piteåbo för gott.

Ännu en epok i livet är över. Den sista april lämnar vi huset & en ny familj tar över. Därmed är vår sista materiella koppling till Vilhelmina borta.
Vi är så glada eftersom detta medför att vi nu kan spana på hus här i lite högre prisklasser med gott samvete. Detta medför också att vi givetvis får en betydligt bättre ekonomi nu när vi slipper betala mycket pengar på ett hus som inte har använts sedan september.


Jag har nyligen fastnat för ett hus som jag i tanken redan flyttat in i. Det trista i kråksången är bara att   någon hunnit lämna bud på det redan.Vi valde nämligen att vänta in hela besiktningsprotokollet innan vi kunde överväga bud men de som redan lagt bud har gjort det lite på "chans" kan man säga.

Relativt bitter känner jag mig just nu. Framförallt då jag känner mig otroligt less på att bo 4 pers i denna lyhörda, gamla tvåa, vi börjar driva varandra till vansinne! Jag känner mig som en desperat husfru utan hus.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så kul att ni fått huset i Vilhelmina sålt. Vars är huset ni är intresserade av? Bersika kanske :)
Kram //Jess

Linda sa...

Så himla skönt för er!! Nu håller vi tummarna att ni fort hittar ett nytt hus så att vi får följa med på inredningsströvtåg. :-D En annan målar ju bara vitt, det lär bli mer action hos er. :-)

Hanna sa...

Nej, det ligger i djupviken. Jag har ju blivit bekväm av mig & vill helst bo mitt i stan men det är svårt att hitta ett bra hus här, men djupviken tycker vi båda om. Dock så är ju aldrig något satt i sten, dyker rätt hus upp så spelar inte området så stor roll även om vi helst inte bor i munksund & öjebyn :)