24 mars 2012

Marknadsföringsassistenten.

Kitty bad om jobb häromdagen & trots hennes ganska kassa CV så fick hon en chans. Här påbörjas utbildningen med att lära henne om hur flärpar tillverkas, ett ganska trist & tidskrävande projekt. Byxorna som hon har (& som syns dåligt) är iaf ett nytt mönster jag knåpat ihop, satt som en smäck!
På tal om destruction, herregud vad det har gått sönder saker sista dagarna! Allt från lampor till råvaror, hon har varit överallt. Värst är kanske att den lilla förstöraren bröt lös barngrinden till köket, hon rev ner den med fästen & allt vilket gjorde att dörrkarmens trä bröts sönder & lämnade mycket fula hål. Det är alltså ingen överdrift om "Destroyern", hon kan förstöra allt i sin väg på en millisekund.

Idag är det första dagen sen i onsdags som vi känner oss någolunda ok förövrigt, dock har jag fortfarande "förlossningssmärtor" i ryggslutet & ond värk i magen & klarar inte av att vara på benen många stunder. Det här måste vara det segaste magviruset jag haft, liggande i 4 dagar & det enda som hänt är att jag fått spy EN gång.

Pga detta så missade vi även Ranis 4-årskalas idag, jäkligt trist för Juni eftersom det var vi som var sjuka & inte hon & Kitty :-/

Inga kommentarer: