03 mars 2012

HoM fredag.

Det finns inga såna här "kollasåsnyggaviär!-bilder" från gårdagen eftersom jag aldrig tar kort när jag är fullt upptagen med att ha roligt. Well, snygga var vi och roligt hade vi. Förutom en grym förfest så såg vi Tiamat, Amon Amarth och Kristet Utseende bla.

Bilden på mig är från den ännu grymmare efterfesten, den är tagen runt 05 och strax därefter tvingade vi oss i säng.

Det har bjudits på middag och frukost och idag har festen varit igång sen kl 8 för flera, själv har jag mest inmyst atmosfären och skrattat med de underbart fantastiska människor som bor i denna stad.

Fröken Rödvin ska nu intaga middag och tacka för de otroligt fina vänner jag har - tänk att en av de bästa vänner jag har lärde jag känna enbart via våra repektive bloggar? Sånt är fint!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Inga kommentarer: