18 mars 2012

Helgfynd.

 Helgen har bjudit på fynd! 
Vintageklänningen fick jag skitbilligt. Jag är ju lite av dubbla personligheter om inte ännu fler personligheter ryms i denna hjärna, så går jag inte i svart så går jag mönstrat färgglad. Den är iaf helt underbar så nu hoppas jag bara att storleken passar, jag har blivit lite väl smal på sista tiden. 
Precis en sådan hade jag när jag var mindre, en gardin med Gnuttarna. Har länge tänkt att köpa en sådan men inte idats, men nu fick jag en till superpris så då slog jag äntligen till. Nostalgi på hög nivå då jag fullkomligt älskar Gnuttarna, det blir nog några kuddfodral tror jag.
Sen blev det lite Skillingarydstyg, IKEA-klassikern från 70-talet. Formgivaren heter Ann-Marie Netterdag & hon har gjort väldigt många fina tyger. Blir förmodligen en tavla då jag undviker att slakta gamla klassiker. Visst skulle man kunna sy t.ex. en ursnygg vårkappa till brudarna, men när de växer ur den så har man ju inget fint kvar! :)

Inga kommentarer: