12 mars 2012

Dum & dummare?

Vi följer inte Big Brother i år, men vi ser livesändningen på söndagarna bara för att ändå få se lite av spektaklet.

Tycker det var tråkigt att Hannah gick ut, men var knappast förvånad - att orka spela 24/7 krävs ju sin kvinna, framförallt om man ska spela odräglig & pga detta bli mobbad.

Det jag egentligen ville säga var bara att jag förvånas över människors dumhet & då menar jag inte ovanstående - jag menar de/ni som går på det & det är MÅNGA. Hon är ett troll, ett skapat fenomen, ett konstprojekt! Hur kan ni tro att det är verkligt?!

Hon kom från ingenstans strax före årsskiftet pangboom, blev ökänd för sina videos, medverkade i Debatt & sedan "kom" hon med i Big Brother.

Min gissning är att hon är ett verk från exempelvis Studio Total & det skulle knappast förvåna mig om Studio Total är anlitade av just Big Brother-produktionen för att skapa en hype kring programmet = fler tittarsiffror.


Vakna upp spånskallar.

Inga kommentarer: