27 mars 2012

Dagens bästa tips.

Jag brukar i princip aldrig tipsa om typiska "tjejgrejer" men nu gör jag ett undantag. Eller ja, undantag & undantag, för en gångs skull har mitt ointresse för tjejgrejer äntligen något att säga!
Ni vet att jag konstant är på jakt efter det perfekta läppstiftet? Well, jag har fortfarande inte hittat färgen jag söker, men jag har hittat ett jädra bra substitut.

Lipfinity från Max Factor - är inte detta guds gåva till läppstiftsälskande kvinnor så säg?! När jag skulle på House of Metal så köpte jag detta (passionatefärgen, mörkrött) & reklamen lovade att det skulle sitta i berg. Jag testade & väntade mig det vanliga; bleknad färg, bortfallen färg, "ring-runt-munnen-efter-att-ha-druckit&ätit-syndromet" osv. Vanligtvis får man ju smeta på typ 10 ggr per kväll, ja ni kan ju fråga Montazami om ni inte tror mig.

Sjukt impad! Jag åt & drack öl hela kvällen & läppstiftet satt verkligen i berg, ingen som helst skillnad, huuur snyggt & bra som helst! Det kostar runt 130-140 spänn men är en sån förbannat bra investering att du inte gråter det minsta när du betalar det. Det satt kvar även på morgonen, dock fläckvis & föga smickrande, men fatta att jag bara la på läppstift den enda gången dagen före!


Jag glömde dock det där läppstiftet i Umeå tror jag så idag köpte jag ett nytt, en aning neutralare färg men ändå "färggrannt". Återigen är jag sådär nöjd som man bara kan bli & jag lovar mig själv att både köpa ett nytt passionatefärgat & det monroeröda i framtiden.

Party/kyss/sov-säkert alltså!

Inga kommentarer: