22 mars 2012

Biohazard-area.

Baby var dålig i tisdagskväll & i igår vaknade både jag & han av extrema magsmärtor & feber som gick till & från under dagen. Hela dagen var vi liggandes i princip pga dessa smärtor & på kvällen tvingades jag till slut att spy. Magsjuka verkar vi uppenbarligen ha, dock en konstigare variant. Vanligtvis ligger jag & spyr konstant de sjuka dagarna, men nu sitter man bara med ond mage, illamåendekänslor & en öm kropp, det händer liksom inget.


Idag är vi fortsatt lika sjuka, damerna är dock friska som nötkärnor. Min gissning är väl dock att de blir sjuka lagomt till helgen, men det skulle dock vara ganska bra då själva förhoppningsvis är friskare vid det laget, att sköta magsjuka barn samtidigt som man är magsjuk själv är ingen hit kan jag säga.


Så, våra planer att åka hem & flyttstäda måste tyvärr ställas in, så nu har vi verkligen det vi gör för att hinna flytta ur huset innan sista april.

Inga kommentarer: