14 mars 2012

Besatt materialism.

Igår när jag hämtade brudarna på dagis hade Kitty ramlat på isen & skrapat näsan röd, hon såg inte klok ut. För att trösta åt vi mjukglass till fika på Max & sedan för att fördriva lite tid så gick vi på Dollarstore bara för att spana.

Ovanstående bild la jag in på min bloggönskelista här för ungefär 100 år sedan. Jag velade mellan att köpa kitschiga sparvar eller rådjur, jag köpte till slut inga eftersom priset avskräckte mig.

Vad tror ni jag dyker på?! BÅDE sparvarna & rådjuren fanns på en hylla på Dollar för endast 10;- styck! Att hitta något jag velat ha i flera år & dessutom ungefär 15 ggr billigare eller nåt gör mig så otroligt glad!

Jag sken som en sol är jag visade Baby mina nya kitschkap. Baby som är snäll försökte verkligen glädjas med mig lika mycket, men jag tror att han har lite svårt för att förstå kicken jag får genom att äga vissa specifika föremål.

Andra vackra saker som har gjort mig på otroligt bra humör på sistone sitter för närvarande på min handled. Jag ska ta några kort på det senare så får ni se vad det är ;)

2 kommentarer:

Retrophilia sa...

Snygga! Då måste jag till dollar och spana lite! :) Visst är det salt-och pepparkar?

Hanna sa...

Jajemen! Jag älskar dem men då jag mer eller mindre samlar på pepparkar (det blir ju så när det finns så många snygga) så bli de nog nån form av dekorationer för mig bara :D