02 mars 2012

Barnfri krisshopping.


Tvingades köpa krisskor idag, är absolut inte nöjd men de var på 50% så...well. Jag kan inte ha pumpsliknande skor eftersom jag har så smala vader, så jag fick ta de par som hade knytning till slut bara pga det. Sen fick det ju inte vara sommarklackar heller, det är ju ändå mars, så alternativen fanns inte och jag får väl vara glad över att jag överhuvudtaget fick mig ett par någorlunda skor - det finns ju förhållanden som funkar även utan kärlek så vi kan nog få det bra ändå.

Sen köpte jag underkläder. Trist med nödvändigt, jag minns inte ens sist jag inhandlat sådant!

Partykläder a'la Hanna fanns inga alls, men jag köpte två kjolar på HMs barnavdelning som satt perfekt för 49:- styck och ett linne på Gina.

Vad var det jag sa om 80talsfransarna Erika? "Du kommer aldrig att få se mig i sånt!" Well. Det kommer du att få göra.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Inga kommentarer: