13 februari 2012

Stackars mig.

Jag är slut som artist. Fick halsont i torsdags, överlevde helgen precis, men smärtan idag är den mest fruktansvärda sen senaste tandvärken.

Jag har fått halsfluss! Lymfkörtlarna är ömma och jag kan knappt gapa. Det strålar ut i ena örat också så det känns precis som öroninflammation. Halsen är så tätt att när jag försökte svälja en Ipren imorse så fastnade den länge bakom gomseglet.

Förmiddag och kväll är värst, imorse grät jag av smärta medan jag tyckte synd om mig själv.

Alla rekommenderar Zyx men jag känner inte minsta skillnad tyvärr. Imorgon ger jag upp och tänker tvinga doktorn att ge mig det starkaste han har.

Nu ska jag gråta tröstlöst och försöka sova. Godnatt!
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 kommentarer:

Ea sa...

Men stackare! Kåvepenin nästa, krya på dig!

Gudrun sa...

Men jisses, stackars gumman. Önskar så att jag kunde hjälpa dig.Förstår hur ont du har, och dessutom så måste du vara uppmärksam så du inte får halsböld. Mackan har haft det i flera omgångar och blivit ordentligt sjuk.Men det kollar väl läkaren upp.Du måste då gå dit iaf.
Kram på dig.