04 februari 2012

På ett gigantiskt barnkalas.





Jajemen, idag var det barnkalas - Junis dagiskompis Mirna fyllde år. Mirnas lillasyster Mirva är dessutom Kittys dagispolare så vi slog två flugor i smällen så att säga.


De hade kalas på Öppna Förskolan & den är grym här i Piteå, jättefina utrymmen & allt man kan tänka sig. Mycket smart att ha barnkalas där, det ska vi komma ihåg! Familjen som höll i var verkligen supermysiga allihopa & både ungar & föräldrar hade en riktigt trevlig dag på prinsesskalaset. Det måste varit typ 20 ungar där + föräldrar så det var en samling kan jag säga.

Juni gav bort en ap-sparbössa & en mössa i rött klövertyg som jag sydde ihop på morgonen.


Tack för att vi fick komma!

5 kommentarer:

Ewa sa...

Vilka sötnosar! Å va snygg du var i håret. Har du varit och klippt luggen eller nåt? Ha det bra!

monia sa...

Hej! Jag har tävlingar i bloggen som kan passa dig :)

Presentkort på hejbaby.se , samt en body med värmeindikator som signalerar när ditt barns kroppstemp överstiger 37.5 grader. Kika gärna i under kategorin TÄVLINGAR, eller klicka här:

http://moniasundgrenjansson.blogg.se/category/tavlingar.html

Jag ber om ursäkt om du redan fått reklam för mina tävlingar eller om du helt enkelt inte är intresserad ;/ Bara att radera..

Kram

Hanna sa...

Nej, jag har inte klippt mig på tusen år vilket syns om man tittar närmre ;) Usch så sunkigt hår jag har nu, jättefula toppar & en helt galen, konstig lugg. Vet bara inte vad jag vill göra med håret så jag tänkte avvakta ett tag till - tack iaf :D

Svägis sa...

Du har ju inte fult hår! Men det skulle vara kul att fara en runda på sta'n snart och så kan du hoppa in på Puls om du vill klippa dig :) Om flickorna är med kan jag uppehålla dem under tiden!

cara menggugurkan hamil sa...

just information we only provide information for those who need it
A. obat telat datang bulan
B. posisi berhubungan agar cepat hamil
C. makanan dan minuman agar cepat hamil
D. panduan agar cepat hamil
E. cara agar cepat hamil
F. cara agar cepat hamil setelah selesai haid
G. cara alami untuk segera mendapat kehamilan