20 februari 2012

Lite om en vecka.

Förra helgen hade vi ju brakbesök av de finaste från stan, Ea & Kapen. Våra favvosar är alltid lika trevliga att helgmysa med & vi debuterade även på Challenge på kvällen. Snart ses vi igen & vi längtar SÅ! 

Veckan spenderades liggandes i halsfluss & feber, men lagomt till helgen vaknade jag till liv. Hade jag haft råd så hade jag gärna tackat ja till evenemanget att fira Verans 30-årsdag på Socialize i Umeå & efter ha sett Umeborna druckit groggar som "Vilhelmina" på fejjan så gräms jag. De är fina flickor i den där stan kan jag säga!
I söndags fick vi så äntligen träffa lilla Molly, herregud, det måste vara den finaste bebis jag sett! Helt perfekt, massor av mörkt hår & superliten. Vad kan hon ha varit, 47 cm? Turligt nog fick jag hålla den lilla skönheten & för en kort stund så tappade jag förståndet & sa åt Baby; "Vi måste ju skaffa en till!" Tack & lov var våra egna ungar hyperspeedade efteråt så jag blev normal & insåg att just nu räcker det med att låna en sovande bebis.

Hon fick givetvis lite presenter. En uggla, en mössa & en sleazig heavymetal-filt, det ska ju börjas i tid om man skall få något inflytande tänkte jag.

Inga kommentarer: