14 februari 2012

Jo, det blev Kåvepenin.

Först vill jag tacka för alla tips på mediciner & huskurer man kan testa! Imorse vaknade jag dock än en gång gråtandes & de minuter jag sovit i natt kan inte ha varit många. I min gigantiska apotekssäck så hittade jag dock en enda liten Nobligan som jag tog innan jag skulle sova men inte ens den bet de minsta. När jag vaknade hade dessutom halva tungan svullnat upp så jag fick lite panik eftersom jag knappt kunde andas, prata kunde jag inte heller, det lät som jag druckit upp en 7:a & sen stoppat munnen full av köttbullar ungefär.

Sen har jag varit knockad & halvsovandes av feber hela dagen så någon form av hjärtansfirande har det inte blivit direkt. Dock vill jag ge en stor eloge till min man som tog föräldraledigt halva dagen så jag för en gångs skull kunde vara ostört sjuk medan han styrde upp hem & barn. Guld värt, är inte så kul för ungarna att hänga med en gravt smärtpåverkad & febrig mamma.

Gick iaf till doktorn & han sa att det var så illa att vi inte bara kunde vänta ut det, omgående penicillinkur blev det. Eventuellt kunde det vara fråga om körtelfeber, men då jag bara haft feber i två av sex dagar så borde det inte vara det. Så, nu hoppas jag bara att smärtan släpper fort, fortare, fortast!

Alltså, halsfluss? Det måste ju varit 20 år sedan man hade något sånt sist.

1 kommentar:

fröken Carpemo sa...

ja men de va ju de jag sa ju..Krya på dig nu..KRAM!