02 februari 2012

Igår och idag.

Gårdagen bjöd på tre timmars jobbsökande efter att flickorna lämnats på dagis. Sen blev det lite mönsterkonstruktion och innan jag hämtade tjejerna igen så sydde jag mig en ny baggymössa, sitter lite konstigt på bilden men det är bara för att den är "ofixad". Till middag blev det paj och sedan spenderades några timmar hos Jessica med det gudomliga fikat.

Imorse slogs vi om bilen men jag vann tur nog, annars hade jag måstat gå på en jäkla lång tripp i kylan eftersom Kitty hade vaccination idag, innan skulle Juni lämnas och sedan till dagis med Kitty osv

...för idag är det kallt, kallast hittills!

Nu tvättar jag tvätt och tyger hela dagen, köttfärssås ska fixas, mera mönster och så hade jag tänkt fixa lite planer jag har.

Ikväll är det husvisning igen, kanske den 30e typ.
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 kommentarer:

Bella sa...

Lycka till på husvisningen!
När ni har tid och ork så skulle det vara trevligt ses över en kaffe eller så.

Blir det House of Metal för eran del btw?

Hanna sa...

Bella, vi har tid & ork närsomhelst, bara att höra av dig när ni har möjlighet så kommer vi ilandes!

Vi vet inte om HoM riktigt. Det hänger egentligen bara på om vi får barnvakt, jag vill verkligen åka dit :/