29 februari 2012

House of DK/EL.

I helgen bär det iväg på äventyr! Kapen & Ea har kombinerat inflyttningsfest med House of Metal i dagarna två & det ska bli SÅ kul att få ta sig iväg på något, tillfällena kommer definitivt inte ofta, inte för min del iaf!
ÖK 108 A proudly presents: Inflyttningsfesten!

Jag & Baby är dock övertygade om att husvärdarna själva kommer att vara roligare än självaste metallhuset, så vad som än händer kommer det att bli en underbart härlig helg.


Dock är det som vanligt problem. När man går ut ca 1-2 gånger per år så innebär det att man inte har några festkläder & jag hittar inget på stan alls som jag gillar, jag har ju en ganska specifik smak & det extremt tråkiga utbudet just nu är inget som tilltalar tyvärr.

Värst är dock att jag inte har några vettiga skor! Inga alls & jag ljuger inte. Jag har ett par sneakers, ett par vinterkängor & 2-3 stycken sommarsandaletter med öppen tå samt Crocs. De få skor jag skulle kunnat tänka mig att ha bor kvar i Vilhelmina 35 mil bort så det är relativt kört på fotfronten. Hur ska jag kunna ha klänning/kjol utan snygga skor?

Tillkommer är att jag är väldigt kräsen på skor också.

3 kommentarer:

Linda sa...

Äh, klänning och kängor funkar ju alldeles utmärkt! Det låter som om ni kommer att ha jättekul, oavsett klädval. :-)

Bella sa...

Du kan nog bära upp vilken outfit som helst!
Ha så kul i helgen!

Sarah sa...

Jag röstar på att ta en sväng förbi Vilhelmina å hämta ( å hälsa på) !!! Va så himla längesen vi sågs.