16 februari 2012

Going to see Satans People?

Härliga nyheter va!? För nån vecka eller två sedan blev det klart att W.A.S.P ("We are Satans People" enligt Siewert Öholm nångång på 80-talet) kommer till Luleå i oktober.

Underbart! Måste köpa biljett så fort vi får pengar över så de inte tar slut, allt har en tendens att ta slut fort häruppe tycker jag.

Jag har aldrig varit nåt speciellt fan alls förrän jag såg dem på Rockweekend 2009. Vi befann oss i Kilafors som just den helgen hade mest nederbörd i hela landet, dvs, alla partytält hade blåst bort första natten & hundratals tält hade förstörts & gjort festivalfolk bostadslösa. Det regnade i princip konstant i 4 dagar & lervällingen var så hög att Kilafors hade sålt totalslut på alla stövlar överallt, Baby fick köpa stövlar av en förbipasserande husvagnsturist.

Där stod vi alltså i hällregn en sen sommarnatt, dyblöta under sopsäckar, leriga & iskalla. Det var kolsvart ute & så kom då W.A.S.P.

HERREGUD. Showen lyste upp hela natten & vi stod där & myste till sjukt bra & helt över förväntan-musik. Under en speciell ballad så pallade jag inte mer, tårarna började rinna helt okontrollerat - av lycka, glädje, adrenalin! Det var så förbannat bra!!! Jag blev frälst den natten, inte av gud, men knappast av "Satans people" heller.

Gud så jag längtar! Det kommer ju aldrig att bli i närheten av den spelningen, men ändå, de är grymma!