16 januari 2012

Seriestarter.

CALIFORNICATION är inne på sin femte säsong. Fastän jag spyr på Hank mer & mer för varje säsong så är det en serie att älska, det är väl just den där hatkärleken serieskaparna räknat ut att folk gillar. Jag blev som vanligt inte besviken på första avsnittet.

FREDDY´S NIGHTMARES var en gammal åttiotalsserie vi fick nys om bara sådär. Vi som älskar gammal B-skräck gav den ett försök, men njae...efter halva avsnittet så sa jag bara "det här går inte, vi måste stänga av!" Kass kvalite, kasst skådespeleri & inget blodsplatter överhuvudtaget. Vem kom på den här spinoffen egentligen? Bu!

ONCE UPON A TIME började på TV förra veckan. Vi har sett alla avsnitt som finns redan (kanske 8-9 st?) & den är väl OK. Alltså, det här är ju väldigt fantasy & jag gillar inte fantasy (& inte heller kostymfilmer som ni vet) så jag är inte direkt såld. Tycker den kändes lite sådär halv-B, men efter typ 5-6 avsnitt så blev den lite bättre. Den är iaf tillräckligt bra att vila ögonen på & Baby tycker den är ännu bättre än vad jag tycker.

1 kommentar:

Lopez sa...

Och jag har säkert tjatat om det förr men MAD MEN, om du inte sett den serie så se den! Bästa bästa!