30 januari 2012

Om tålamod.

Det är inte min grej, jag vill bara tuta och köra mig till ett perfekt resultat gällande allt här i livet.

Som nu, äntligen hade tanken på att lära mig nåt helt nytt mognat klart så nu är min nya leksak installerad. Jag läste genom hela bruksanvisningen medan jag tålmodigt lärde känna maskinen genom att bara guida mig igenom den.

Jag var rädd. När jag till slut vågade provgasa lite så slog hjärtat en dubbelvolt av både skräck och förtjusning, blev tvungen att avbryta och samla mig medan 1000 frågor dök upo som inte framgår i beskrivningen.

Här tackar jag nu gudarna för de flera hundra syvännerna jag har på alla forum jag besöker dygnet runt dagligen. Ställ en fråga, få svar inom tre minuter!

Jag älskar mina forum. ÄLSKAR. Det är mina helt privata andningshål där vi inte bara pratar diffmatning, vi pratar lika mycket privat off-topic, sånt du inte vill ta med någon du känner IRL.

Jag känner allt från okända gömda kvinnor till kända människor du ser på tv.

Tydligen kom jag ifrån ämnet dåligt tålamod och detta blev istället en hyllning till forum där vi alla är så olika men samlar oss pga ett enda gemensamt intresse.

Går det som det är tänkt nu så kommer jag snart att få träffa flera av de kreativa människor jag beundrat i flera år under en helg. En form av "kreativt LAN".

Jag är rätt nördig, jag vet.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Inga kommentarer: