28 januari 2012

Lång & trist update.

En veckas frånvaro men HERREGUD vad vi haft att göra!

Kitty fick komma hem från lassa så nu äter hon penicillin igen. Nu ska hon framöver göra nån konstraströntgen i blodomloppet också, samt att en remiss är skickad till Uppsala för att se om det behöver opereras. Speciellt tack Mia & Hanna för era kommentarer, läser man på nätet så verkar det "gå över av sig självt" & "endast ett fåtal" behöver opereras, men nu när ni skrivit om era erfarenheter så känns det lite ärligare & lite bättre. Lika bra att ställa in sig på operation känner jag, för hittills har jag alltid trott att det inte skall vara något (allitfrån skenan hon hade som liten till detta), men eftersom det alltid har gått som vi inte väntat så väntar jag mig nu det värsta. Kommer förmodligen att maila några frågor till er framöver ;-)

Sen har jag varit hos dentisten, mera doktorsbesök, arbetsförmedling & en stor jobbsökarkväll som gick sådär. Grejen var att det var så jäkla mycket folk på den där kvällen så jag kom inte fram till de intervjuer jag ville söka tjänster på förutom till RECEPTION där kön var kort. När det började gå mot stängning & jag fortfarande stod längst bak på den mest intressanta kön ALLA TJÄNSTER så gav jag upp & bestämde att "bättre prata med någon än ingen". Jag stegade iväg på tre ställen med ingen kö alls, KÖK & RESTAURANG, de områden jag har absolut minst/noll erfarenhet ifrån men jaja. Det var alltså hotellen i Piteå, Luleå, Boden & Skellefteå som rekryterade.

Juni har legat i feber hela veckan så båda ungarna har varit hemma från dagis vilket har betytt en hel del pusslande för att få det att gå ihop, Baby har fått vara hemma några timmar vissa dagar.


Sen for jag & Emily ut på stan en dag & jag shoppade en ny svart skinnjacka till Juni eftersom hon älskar sin andra men som tyvärr börjar vara för liten nu så den kommer att bli Kittyhawks till våren. Då vi fikade på kulturcafeét med udda koppar osv så hade vi Ronny Eriksson till bordsgranne. Jag viskade till Emily "Där har du Piteås stolthet, en riktig kändis, äntligen får vi se honom!" Dock kommer ju Emily från England så denna snubbe hade hon inte riktigt koll på, men skitsamma sa jag, nu kan du skryta för din man att du iaf har sett honom!


Idag var jag på loppis på Nolia & allt jag köpte kom från Therese bord. Jag drog sedan med mig familjen på utflykt till Storheden (köpcentrum före Luleå) där jag gjorde några köp på Myrorna.

Nu ska jag ta mig i akt & skicka några bilder till en kund, något jag inte hunnit göra på hela veckan faktiskt fastän de har legat här. En nackdel är dock att vi tappat bandbredden på bredbandet just nu så allting går såååå sakta.