04 december 2011

Frånvaron.

Hela veckan har donnorna inskolat sig på förskolan, jag kan med säkerhet säga att jag är den som är mest trött av oss alla.

Dagiset är perfekt, jag går genom hela shoppinggatan och där på slutet ligger den, kanske max 10 min promenad.

Det är ett reggio emilia-dagis så det är jättebra läroplan. Det finns barn från massa olika kulturer där, allt är i princio könsneutralt eftersom man satsar på "miljö" istället och barnen får göra i princip allt själva för att de ska lära sig tex ta mat från buffen, skära mat, plocka bort samt allt annat. Här är man inte rädd för målarsöl och köttbullar i taket direkt och det tycker jag är skitbra eftersom det är så vi alltid försökt fostra våra tjejer, till självständighet.

Imorgon är det första dagen på dagisallvaret, morsfars är här och julshoppar några dagar och Baby blir borta tis-lör.

Själv ska jag sy, gå på ams och sånt i veckan.
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 kommentarer:

Bella sa...

Trivs också väldigt bra med förskolan. Har du dem där alla dagar i veckan eller tre?
Tänkte höra om ni ville kika förbi nåndag framöver på fika när Nova blivit frisk.

Hanna sa...

Jajemen, de är där tre dagar (samma dagar som Nova) men idag var de hemma då Kittyhawk´n hade nån ögoninflammation som inte fick husera på dagis. Jag måste verkligen komma & hälsa på, det har alltid varit något som kommit emellan. Imorgon är jag bortbokad, men vi måste styra upp något snarast sen! En fika hos er är ett toppenförslag! (Jag köper med extra brago;))