08 december 2011

Det blir ju aldrig som man tänkt sig.

Jag fick igång flytet med att tokjobba de 5 timmar de var på dagis & det funkade super, att för en gångs skull få tid till sig själv förutom sent på natten är så jävla lyxigt. Tills igår. Kitty drog på sig en ögoninfektion & då får man inte vara på dagis utan då måste man vara hemma (suck!). På kvällen blev Juni pangboom tvärförkyld på 5 sekunder & plötsligt låg vi alla tre ofräschingar & snorade i Junis säng medan vi läste sagor & sjöng.
Kitty är alltid glad oavsett förutom när hon är ARG. Arg blir hon om maten tar för lång tid, när det är syskonbråk, när hon är nyvaken & när hon inte får som hon vill. Annars är hon alltid glad & en riktig hålligångunge med alltid nåt jäkelskap för sig.
Men det var förkylningen ja, jag är bättre idag än jag var igår, men ungarna är väl rätt oförändrade. Förutom att ofta gå likadant klädda (tycker det är enklast så så slipper man bråk), så gör de oftast exakt samma saker vid exakt samma tillfällen. Pseudotvillingar kan man nog kalla det.
Haha, ja jävlar! Igår när Juni blev tvärsjuk så blev hon jättearg & jättejättesur, Junilicious är betydligt mer gnällig vid sjukdom är vad Kitty är. När jag skulle skicka ett MMS till Baby som är borta på jobb så gjorde hon tydligen sitt yttersta för att se extremt härjad ut. Jag visade kortet för Juni & vi både brast ut i ett gapskratt & skrattade så länge att tårarna rann på oss båda, ja vi skrattade nog i en halvtimme innan vi bestämde oss för att skicka bilden så han skulle få se hur ynklig hans förstfödda var.


Tur att Juni ärvt samma lyteskomik som jag själv har, ju fulare något är desto roligare. För att väga upp hennes bild får jag väl lägga in en ful bild på mig själv också som jag tog häromdagen, men den kommer sen.


Men typiskt med dessa sjukdomar är att de alltid slår till när man inte har tid. Jag tänkte hälsa på Emily & Bella med sina respektive småtjejer, men allt sket sig. Dessutom är sytråden slut så jag måste ta mig ut när Kitty vaknar & köpa ny, jag börjar vara klar med alla beställningar inför jul så nu ska jag bara skicka ut lite bilder hit & dit för godkännande.


Nu ska jag byta om & dra ut på stan så vi tar oss iväg nångång. Fick förresten ett paket levererat för någon vecka sedan som ligger på COOP, men jag har inte hunnit hämta det. Tydligen är det förbannat brådis trots att sista dagen att hämta är den 14:e december, på denna vecka har jag hunnit få 3 sms-aviseringar, ett email & igår kom ett brev i postlådan också. Jag känner mig förföljd av posten just nu så det är väl bäst jag hämtar det där paketet.

3 kommentarer:

jessica jones sa...

åååh vad söta ni är alla tre!! underbara bilder!

Linda sa...

Men gud, så hon ser ut på surpuppe-bilden! :-D Och "När Kitty fick penicillin så spydde Juni av bara lukten,..." Det låter jobbigt hemma hos er! :-D Bra att humöret är på topp!

Hoppas ni kryar på er fort hela bunten? Ohc vad menar du, vad har ni för internet så att ni inte kan kolla AHS?!

John sa...

nike free flyknit 3.0
salvatore ferragamo
michael kors outlet
supra for sale
louis vuitton outlet
fitflop uk
armani exchange
yeezy boost 350 white
hollister clothing store
polo ralph lauren
polo ralph lauren outlet
nmd adidas
adidas nmd white
ghd flat iron
michael kors purses
vans shoes
pandora jewelry outlet
hollister clothing store
kobe bryant shoes
christian louboutin
prada outlet
adidas nmd
fitflops shoes
toms shoes
oakley sunglasses
www.coachfactory.com
kate spade uk
2016520yuanyuan