15 december 2011

American Horror Story.

Vi har lite serietorka då flera serier har säsongsuppehåll. Både SoA´s & Walking Deads säsongsfinaler var ju skräp förövrigt så det är inte annat än att jag blev väldigt besviken :/ Fick dock tips från Fia om en serie vi missat, American Horror Story så nu har vi sett den & jag ska ge nån form av minirecension.
Well, under första avsnittet var jag skeptisk på hur de skulle fortsätta detta, det kan jag säga med en gång.


Första avsnittet började i räsertempo. Det hände sjukt mycket hela tiden & manusförfattarna måste gått wild´n´crazy totalt. Inte en lugn stund, det var så mycket händelser att jag bara satt som ett frågetecken genom hela avsnittet, dock som ett fascinerat frågetecken.

Men som sagt, hur skulle det här fortsätta? Tar de inte ut sig nu tänker man. Nejnej, jag skulle påstå att precis varje avsnitt går på högvarv, men istället för att bara skapa frågetecken hela tiden (som t.ex. Lost gjorde) så binder de även ihop tidigare mysterium. Det är helt enkelt en serie med ett förbannat tempo, det finns inte tid att hämta glass utan att trycka på paus.

Är den scary då? Jodå, det skulle jag nog vilja säga, det är ganska läskiga karaktärer med läskiga historier bakom, men kanske inte sådär "kanintesovaskräck", utan snarare mysrysig. Jag älskar ju skräck så jag tycker serien är jättebra!

Tror vi bara har 3 avsnitt kvar att se & de avverkas förmodligen ikväll - sen ser jag framemot säsong 2!

2 kommentarer:

Fia sa...

Jag ser också framemot säsong 2.. helt klart! like it alot!! :D

Linda sa...

Jisses, nu har ni allt kommit ikapp! Vi har bara hunnit med fyra avsnitt tror jag. :-D