28 november 2011

Supermåndag!


Kolla vad posten släpade in! Ah, jag blev nästan religiös... Det jättestora tyget med konfekt ska hänga i barnrummet och det randiga ska nångång bli till sittkuddar eller liknande.

Då mina fina brickband är försvunna köpte jag ett nytt, jag älskar dem lika mycket som jag älskar brickor, tyger, burkar och annat maniskt samlande.

Dessutom var Juni på ögonkliniken idag och direkt efter debuterade vi på dagisinskolning. Till råge på en underbar dag kom min precious, symaskinen, tillbaka!

Igår började vi med dansuppvisning och aktiviteter på Norrmalmia. Sen var vi på snöfri skyltsöndag med mängder av folk, tomtar överallt med köpespaket, julsångsstudenter, luciakandidater, hästar på marknadstorget och julbelysning i stan. Precis när vi vände hemåt så kom de första snöflingorna och skapade den där totala adventsstämningen.

När vi gick hemåt så sa jag till Baby; "Vet du att jag inte längtat hem en enda gång? Inte ett enda uns av hemlängtan finns"

Sammanfattat kan jag alltså säga att jag är riktigt lycklig nu och dessutom kommer det bara att bli bättre och bättre - var det någon som behövde flytta så var det verkligen jag. Jag känner mig inte instängd och begränsad längre som jag gjorde förr, jag känner mig levande igen.

Amen!
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 kommentarer:

Sofia sa...

O Gud så kul att höra. Amen, syster. Det är verkligen kul att ni är här, tycker vi. Synd att vi missade varann i går men av allt att döma klarade ni er fint utan mig, trots allt. ;)

Ea sa...

Nobody puts baby in a corner, visst är det så? ;) Fast det blir ju förvirrande när du kallar Steffeboy för Baby ;).

Klart att du är i ditt rätta element! Fint att läsa dig skriva det trots att vi alla visste för längesedan att du var på tok för fantastisk för att gömmas bort i inlandsskogen :).

Jag ska bara komma och se det med egna ögon. Huvvaligen vad jag saknar dig! <3

Bella sa...

Kul höra att du trivs i stan, finns ju lite mer här än i villis (och älsvbyn) som jag eg kommer ifrån.

Hörde av Nova att Juni varit på förskolan och det tycker hon är jättekul :)
Kom gärna förbi nåndag.

Hanna sa...

Ja, tänk, jag är lika överraskad själv! Jag var väl säker på att flytten skulle gå bra osv, men jag hade ingen aning om att det skulle kännas SÅHÄR bra. Vi skulle ha flyttat för länge sen!